Project Packaging – Redesign verpakking’ – Grafisch Lyceum Rotterdam

De nieuwe verpakking is milieu bewuster en klantvriendelijker. De nieuwe verpakking heeft meerdere verbeteringen. De dop heeft een vacuüm dop, dus met een druk heb je een simpele snellere en schone dosering op je pannenkoek of flensje, de stroop is altijd aan de onderkant van de flacon ipv boven. Dus snel, schoon en je haal er alles uit!

De flacon ligt beter in de handen en heeft een meer natuurlijker ontwerp. Met zijn bolachtige vorm te midden van de flacon en met een licht knijp in de flacon geniet je nog meer van de vertrouwde schenkstroop maar dan makkelijker.

packagingp3

van Gilse syrop for pancakes – the new package is a redesign. The new package is better for usability and sustainability.

Van Gilse (4-aanzichten) A2

van Gilse syrop for pancakes – All views – the new package is a redesign. The new package is better in usability and sustainability.

packagingp4

van Gilse syrop for pancakes – this new shape shows how usability comes together in this new up side down package with vacuum shell.

Van Gilse A2

van Gilse syrop for pancakes – the new package is a redesign. The new package is better in usability and sustainability.