8776 Happy mrs Jersey t-shirt F1 C3-01

Happy mrs Jersey t-shirt design voor een beurs

“design gemaakt door Brum, hier heb ik aan meegewerkt in mijn stage periode”.

 

advertentie pubquiz 63x145

advertentie Delftse post 63×145

Na de succesvolle pubquiz in januari organiseren wij op 26 juni weer samen met de Pubquizmaster een pubquiz op de overdekte historische binnenplaats van het Prinsenhof. Schrijf je snel in voor de zomerse editie van deze pubquiz. Datum : vrijdag 26 juni 2015 Aanvang : 20.00 uur Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 personen Kosten : € 15,00 per team Aanmelden kan via: reservering-prinsenhof@delft.nlIMG_4300MarcoZwinkels_kl

 

Media-uiting Remco van den Akker – fotograaf Marco Zwinkels

Na de succesvolle pubquiz in januari organiseert Museum Prinsenhof Delft wederom in samenwerking met de Pubquizmaster op 26 juni een pubquiz. In de schaduw van de Oude Kerk en op de overdekte historische binnenplaats van Het Prinsenhof testen teams in 8 rondes hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek en geschiedenis. Een hoog IQ is niet noodzakelijk, wel het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Worden jullie de winnaar van deze zomerse editie van de pubquiz? Aanmelden: reservering-prinsenhof@delft.nl

Datum : vrijdag 26 juni 2015
Aanvang : 20.00 uur
Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 personen
Kosten : € 15,00 per team
Aanmelden kan via: reservering-prinsenhof@delft.nl

Schrijf je nu nog in voor de GRATIS Crash Course geschiedenis. Laat je zondag 10 mei op een originele manier bijspijkeren en slaag voor het vak geschiedenis! In een uur tijd word je door een ervaren geschiedenisdocent rondgeleid door het museum en bijgepraat over belangrijke thema’s uit de eindexamenstof. Meld je aan via reservering-prinsenhof@delft.nl.

Media-uiting en fotografie Remco van den Akker 

Schrijf je nu nog in voor de GRATIS Crash Course geschiedenis.

Laat je zondag 10 mei op een originele manier bijspijkeren en slaag voor het vak geschiedenis!

In een uur tijd word je door een ervaren geschiedenisdocent rondgeleid door het museum en bijgepraat over belangrijke thema’s uit de eindexamenstof. Meld je aan via reservering-prinsenhof@delft.nl.

 

 

aanzichten aarbei

23kopieAdvies aan de klant

Biologische halfvolle melk met 20% fruit.

Biologische halfvolle melk met 20% fruit is een passie om te drinken en om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt.

Oftewel: terug naar de oorsprong! Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen. Onze passie is biologisch eten: natuurlijk, gezond en extra lekker!

Het gaat hierom een ecomerk voor in de biologische supermarkten.

De consument wordt zich bewuster van het kopen van zijn producten de opwarming van de aarde en het dierenleed wat er gaande is op de wereld.

 

extrema p

Project  – Media-uiting, redesign – Grafisch Lyceum

Schaatsen in het Prinsenhof 01

advertentie schaatsbaan definitief

Media-uiting schaatsbaan Museum Prinsenhof in de voorjaarsvakantie.

schaatsbaan 2 visoog

 

 

 

 

Opmaak advertentie – Delftse Post 63x145mm – ‘leuk stelletje schaatsende kinderen’ op de schaatsbaan in de ‘van Mandelezaal’ Museum Prinsenhof Delft.

 

 

Media-uiting Remco van den Akker – fotograaf Marco Zwinkels

Van 21 febr t/m 1 mrt is onze Van der Mandelezaal weer een schaatsparadijs. Kom bij ons schaatsen in de voorjaarsvakantie!

SONY DSC

Bookart

book-art

Bookart – Het boek laat het verhaal vertellen op zich zelf. Dit is een verhaal over een sluipschutter.

 

 

camera 2

“De” interactieve opdracht – concept is, maak een leuke interactie op straat, denk dat het wel geslaagd was!

SONY DSC

Camera – Piece of art

Piece of art – Gebruikt voor een project voor het Grafisch Lyceum Rotterdam (interactieve opdracht) maar omgetoverd in een Piece of Art met allemaal verzamelde media-uitingen en ter inspiratie thuis aan de muur opgehangen.

mahonie kast

Eigen ontworpen en handgemaakte esse houten kast met mahonie gebogen houders. Rechthoekige vorm met vijf lades en mahonie inlegwerk met wortelfineer.

bankje

Eigen ontwerp en handgemaakte sofa – Inspiratie vintage en modern interieur.