much-better.nl

WPress-01

logo icoon

Much Better is er voor mensen die denken dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en zich fitter, krachtiger en vrolijker dan ooit willen voelen. Door middel van leefstijladvies en deskundige training en coaching helpen wij u uw doelen te realiseren en te behouden. Wij gebruiken hiervoor evidence based voedingsadvies en de laatste ontwikkelingen op het gebied van fitness. Ook hebben wij een nauwe samenwerking met gespecialiseerde bewegingstherapeuten in de regio. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres om het beste uit hun onderneming te halen. Een fitte werknemer is namelijk een aanwinst voor elk bedrijf. Bent u ook enthousiast geworden om de beste versie van uzelf te worden? Neem dan contact op voor een gratis eerste consult om de mogelijkheden te bespreken.

logo tea2meet wordpress

tea2meet

Logodesign en meedenken met de sfeer en huisstijl van tea2meet.

Tea2meet is een kraam met daarop diverse bakken gedroogde kruiden, zoals pepermunt, lavendel, vlierbloesem, goudsbloem en kamille. Allemaal kruiden met positieve gezondheidseffecten. Bezoekers kunnen hun eigen kruidenthee samenstellen. Daarnaast worden er verschillende soorten snacks aangeboden, waaronder worteltaart en dadelkokoskoek. Gluten-, lactose- en suikervrij. Er worden zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruikt, ook duurzame materialen, zoals biologisch afbreekbare bekers en lepels.

Deze bus rijd door heel Nederland langs diverse festivals om mensen blij te maken met kruidenthee en taart zonder gedoe. Lekker, gezond en gezellig!

Mede mogelijk gemaakt door Renate Pauw

 

 

Nieuw logo voor de 'Delft Blue Academy' - Museum Prinsenhof delft

Nieuw logo voor de ‘Delft Blue Academy’ – Museum Prinsenhof delft

Vernieuwd logo voor de Vereniging Vrienden Museum Prinsenhof delft

Vernieuwd logo voor de Vereniging Vrienden Museum Prinsenhof delf

 

Business card - Bovelander Consultancy

Business card – Bovelander Consultancy

Visitekaartje voorkant

logo/beeld - Bovelander Consultancy

logo/beeld – Bovelander Consultancy

opdr08 nieuw logo

 

logo gsb

 

vistekaartje

Visite kaartje voor en achter + logo

logo

Restyle folder – Marokkaans, mediterraans restaurant White elephant in Rotterdam.

 

logoo

Project Packaging Prop1 Grafisch Lyceum Rotterdam Concept – Het concept bestaat uit 5 verschillende melk varianten, namelijk: melk-Banaan, melk-aardbei, melk-kiwi, melk-passievrucht en melk-sinaasappel. Met daarbij de logo’s in aangepaste kleur naar smaak ingericht.